طرز تهیه ران مرغ بریان در این مقاله ارائه شده است
ران مرغ بریان یکی از غذا های لذیذ و پرطرفدار در بین تمام مردم جهان است
همه ی ما حداقل یک بار طعم مرغ بریان رستوران ها چشید ایم و لی در این مقاله یکی از بهترین روش های تهیه مرغ بریان برای شما عزیزان آورده شده است تا به راحتی در خانه بهترین ران بریان را برای خود و خانواده عزیزتان تهیه کنید.
این روز ها بسیاری از افراد ترجیح می دهند مرغ بریانی را در رستوران میل کنند که ما رستوران برتر جوجه ایرانیان را به شما پیشنهاد میدهیم .
اما باید به شما بگوییم تهیه مرغ بریان بسیار ساده و به راحتی در خانه امکان پذیر است
برای درست کردن مرغ بریان می توانید مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید تا پخت آن آسان تر شود یا اینکه فقط از سینه یا ران مرغ برای تهیه مرغ بریان استفاده کنید.بهتر است برای تهیه مرغ بریان از مرغ خیلی بزرگ و سنگین ( بیشتر از دو کیلو) استفاده نکنید چون گوشت آن چغر و دیر پز است
سعی کنید برای تهیه مرغ بریان از مرغ تازه استفاده کنید نه از مرغ فریز و یخ زده
برای تهیه مرغ بریان می توانید از دیگ، قابلمه و یا فر استفاده کنید
درجه حرارت فر و توستر برای برشته شدن سطح مرغ بریان مناسبتر است. اگر مایکروفر دارید درجه مایکروفر را روی طرز تهیه مرغ بریان در مایکروفر تنظیم کنید
برای تهیه مرغ بریان و ران مرغ بریان روش ها و طرز پخت های متنوعی وجود دارد. در ادامه به توضیح یکی از روش های پخت آن می پردازیم
مرغ بریان در فر یکی از غذا های بسیار خوشمزه است که در ادامه این مقاله شما را با طرز تهیه و مواد لازم آن آشنا خواهیم کرد
مواد لازم مرغ بریانی در فر
- مرغ متوسط: ۱ عدد (یک تا یک و نیم کیلوگرمی)
- زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
- پیاز بزرگ: ۱ عدد خرده شده
- گوجه گیلاسی: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمهای: ۱ عدد خرد شده
- آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و قرمز، دارچین: به مقدار دلخواه
- هویج خام: ۱ عدد
- آب: ۱ فنجان
طرز تهیه مرحله به مرحله مرغ بریان در فر
با مراحل تهیه مرغ بریان در فر همراه باشید.
برای تهیه مرغ بریان در فر نباید پوست مرغ را جدا کنید.
از مراحل اصلی و بسیار مهمی که نقش بسیار مهمی در طعم مرغ دارد مزه دار کردن آن است. بهتر است دو الی سه ساعت قبل از پخت، مرغ را با زعفران دم کرده، دارچین، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه مزه دار کنید. برای اینکه همه جای مرغ مزه دار شود داخل شکم مرغ را به ادویه ها آغشته کنید.
زیر پوست مرغ را با پیاز خرد شده و گوجه گیلاسی پر کنید می توانید برای طعم عالی تر از روغن زیتون و نمک زیر پوست مرغ استفاده کنید.
با استفاده از سر چاقو چند سوراخ بر روی پوست مرغ ایجاد کنید و داخل آنها را با آب لیموترش و زعفران دم کرده پر کنید.
در این مرحله مرغ را در یک کیسه پلاستیکی مخصوص فر قرار داده و برای اینکه بوی زهم مرغ را بگیرید یک عدد هویج خام را خرد کرده و داخل پلاستیک مرغ قرار دهید و اجازه دهید مرغ درون پلاستیک دو الی سه ساعت در یخچال استراحت کند.
سپس فر را بر روی حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و حدود دو ساعت مرغ را درون فر بپزید.
در بیست دقیقه پایانی پخت، مرغ را از فر بیرون آورده کیسه آن را باز کرده و مرغ را با زعفران و کره یا روغن حیوانی مزه دار کرده و دوباره درون فر قرار دهید.
برخی از افراد مرغ بریان را با مزه تند می پسندند در این صورت مرغ بریان تبدیل به مرغ تندوری می شود. ادویه مرغ تندوری شامل پودر سیر، پودر دانه خردل، پودر دانه زیر، پودر دانه گشنیز، پودر فلفل قرمز، زنجبیل، پودر فلفل پاپریکا است. از هر کدام یک قاشق غذاخوری به همراه دارچین و پودر هل از هر کدام یک قاشق چایخوری استفاده کنید.